At gribe drømmen...

”Man skal slippe noget, for at kunne gribe noget nyt”. Det var der en klog kvinde, der udtalte i dag i Børsen.
Det er en god sætning at huske på. Ikke mindst i dag hvor det bliver meldt ud, at jeg stopper som koncerndirektør i ATP.

Baggrunden er, at vi i koncernledelsen har ønsket at styrke ATP’s direktionssekretariat og i den forbindelse gennemførte nogle organisationsændringer i foråret. Det har betydet, at rollen og opgaverne som kommunikationsdirektør har ændret sig. Det har jeg og min chef haft en god og åben dialog om – og konsekvensen er, at vi har lavet en fratrædelsesaftale.
Om end det lige nu føles surrealistisk og trist at skulle sige farvel til det job, jeg har elsket og som har fyldt en meget stor del af mit liv i godt ni år - og selv om det er mere end svært at sige farvel til alle mine skønne medarbejdere og kolleger, så har jeg også en god følelse af, at beslutningen og timingen er rigtig for ATP og for mig.

Jeg kom til ATP i 2012. Opgaven var at etablere en kommunikationsafdeling og udvikle og professionalisere ATP’s kommunikationsarbejde. Vi startede småt, men stille og roligt tjente vi vores mandat og vi fik flere og flere opgaver. Og i dag har vi Danmarks sjoveste og bedste kommunikationsafdeling og jeg er stolt af at have stået i spidsen for.
Jeg har i løbet af min tid i ATP prøvet det meste. Jeg har haft privilegiet af at samarbejde med og rådgive fire direktører, arbejdet med mine kolleger i koncernledelsen og med ATP’s bestyrelse.

Jeg fik frie hænder til at bygge en afdeling fra bunden og sætte et helt nyt hold. Sammen har vi vist vores værd og vi har evnet at udvikle os i takt med at ambitionerne og behovene blev større og flere.

Jeg har nydt at søge indflydelse på det, som jeg synes, var vigtigt – på tværs af koncernen – og samtidig har jeg selv – med input fra andre – gennemgået en kæmpe udvikling selv. Jeg har fået lov til at sætte mit præg på ATP.
Og vigtigst – jeg har i selskab af mit team haft en fantastisk hverdag, hvor vi sammen har leveret på et utal af spændende opgaver, klaret udfordrende pressesager, håndteret store og små kriser OG heldigvis også vundet vigtige sejre og leveret flotte resultater. Alt sammen med udgangspunkt i det kæmpe samfundsansvar, som ligger som et grundvilkår for alt og alle i ATP.

Er på alle måder taknemmelig for den tid, jeg fik lov at bidrage til den samfundsopgave, som ATP løfter – til gavn for os alle.

Frederiksberg november 2021